recepta-broquetes-de-pollastre-xai-i-verdures

 

Hi ha certs moments en els que s’agraeixen les receptes senzilles i que no porten gaires complicacions. Algunes amb un resultat prou acceptable, des del punt de vista gustatiu, i d’altres francament delicioses. El temps dedicat a l’elaboració no és, doncs, sinònim d’un millor resultat. N’hi ha que requereixen llargues preparacions i coccions per aconseguir el punt òptim i, pel contrari, algunes receptes, amb ben poca cosa, acaben en plats suculents. Les broquetes de pollastre, xai i verdures en són un exemple. Només cal tallar les carns i verdures en trossos més o menys grans, posar-los ordenadament a les broquetes i coure-les a la planxa, paella o, fins i tot, a la brasa. Com es pot suposar, i certament és així, no té cap misteri. Només cal comprar bona matèria primera i coure les carns el temps just perquè arribin tendres i sucoses a la taula.

 

Ingredients per a 2 persones

½ pit de pollastre
1 tros gruixut de braó de xai
Ceba
Pebrot vermell
Pebrot verd
Albergínia
Pebre negre
Sal
4 broquetes d’acerPreparació de les broquetes de pollastre, xai i verdures

  1. Netejar bé les verdures i tallar les a trossos grans. Calcular 2 trossos de cada verdura per broqueta. Es poden posar totes les verdures o una combinació d’elles.
  2. Tallar el pollastre i el braó de xai a trosso grans. Calcular també 2 trossos de cada per broqueta. Un cop fets els trossos, salpebrar-los.
  3. Muntar les broquetes alternant els diferents elements.
  4. Coure les broquetes de pollastre, xai i verdures a la brasa o a la planxa a foc viu. Si no teniu broquetes d’acer i feu servir broquetes de fusta, feu servir la planxa i vigileu que no es cremin.

 

Resumen
recipe image
Nombre receta
Broquetes de pollastre, xai i verdures
Fecha publicación
Tiempo preparación
Tiempo cocción
Tiempo total
Valoración media
2.51star1star1stargraygray Based on 2 Review(s)